Zahtjev za pristupom podacima

JAMČIMO ZA SIGURNOST VAŠIH PODATAKA

Pčelarsko društvo „Ogulin“ – OIB 39657119324 –  obvezuje se pružati zaštitu osobnih podataka tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o dobavljačima i kupcima/korisnicima usluga, koji podaci su nužni za ispunjenje naših obveza.

Svi podaci o korisnicima usluga strogo se čuvaju i dostupni su samo administratorima kojima su ti podaci nužni za obavljanje poslova i radnih zadataka, odnosno davanja usluga korisnicima.

Svi članovi udruge i vanjski partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Ne obrađuje se više osobnih podataka no što je uistinu potrebno radi pružanja usluge korisnicima i izvršavanja poslova iz registrirane djelatnosti udruge.

Prikupljeni podaci spremaju se u elektroničkom ili fizičkom obliku, te se u svrhu njihove zaštite primjenjuju odgovarajuće tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka i odgovarajuće procedure, da bismo spriječili da se osobnim podacima ne bi neovlašteno pristupalo te da bismo osigurali da se koriste u skladu sa svrhom obrade.

Osobne podatke prikupljamo radi:

  • osiguranja pružanja tražene usluge,
  • što učinkovitije obrade vaših zahtjeva,
  • u statističke svrhe kad se podaci korisnika anonimiziraju ili pseudonimiziraju.

Društvo ne prikuplja i ne obrađuje osobne podatke maloljetnih osoba.

Društvo kao voditelj obrade osobne podatke obrađuje na osnovi legitimnog interesa, te su usluge i prikupljanje podataka prema korisnicima personalizirani.

Prikupljamo slijedeće osobne podatke:

  • ime i prezime,
  • kontakt (broj telefona, mobitela, e-mail adresu).

U trenutku dostavljanja vaših osobnih podataka prema kojima vas je moguće identificirati  p r i s t a  j e t e   da se vaši osobni podaci obrađuju u svrhu za koju su prikupljeni i na način predviđen pravilima o zaštiti.

Prikupljamo samo one osobne podatke koje ste nam dobrovoljno dostavili i ne tražimo da nam otkrijete više podataka no što je potrebno radi izvršenja naše usluge.

Radi sigurnosti podataka na ovoj mrežnoj stranici, te kako bismo osigurali da usluga bude stalno dostupna, ova mrežna stranica koristi software koji prati posjete  i prepoznaje neovlaštene pokušaje preuzimanja ili izmjene podataka.

Vaše osobne podatke ne dostavljamo niti ustupamo drugim primateljima, osim u slučaju kada nas na to obvezuje Zakon ili nas na to ovlastite.

Sukladno važećim propisima o zaštiti osobnih podataka i Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (GDPR), na vaš zahtjev omogućit ćemo vam pristup, ograničenje obrade, prijenos, ispravak i brisanje osobnih podataka.

Ako postavite jedan od takvih zahtjeva uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i spriječimo neautoriziranu obradu vaših podataka.

Kontakt podaci voditelja/izvršitelja obrade:

Strossmayerova 10, 47300 Ogulin

info@pcelarsko-drustvo-ogulin.hr

predsjednica: Vesna Kovačević

099 / 368 – 8692

OIB: 39657119324

IBAN: HR9624020061100414800

Copyright C 2014. Sva prava pridržana

Napravio MakeIt